Recepty » Omáčky

Maso v zeleninové omáčce

Pokrm z masa, množství zeleniny (papriky, rajčata, cuketa, celer, mrkve, cibule, česnek) v omáčce z rajčatového protlaku...více »

Diskuse k článku (0)


Bratislavské maso

Vepřové maso (kotlety) na bratislavský způsob. Omáčka připravená z protlaku, mrkve, celeru, hrášku a okurek. Podáváme s knedlíkem nebo i jinou přílohou... více »

Diskuse k článku (0)


Srnčí na smetaně

Pro zpestření jídelníčku si můžeme připravit maso ze zvěřiny, např. srnčí. Na smetaně a při použití špeku a koření dostane lahodnou chuť... více »

Diskuse k článku (0)


Telecí plátky v mrkvové omáčce

Libové maso a zelenina jsou zdravé a výživné. Přednosti těchto potravin lze využít pro přípravu telecího masa s mrkví... více »

Diskuse k článku (0)


Rajská omáčka

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme cibuli... více »

Diskuse k článku (0)


Houbová omáčka se smetanou

V době houbové sezóny se bude hodit recept na výbornou houbovou omáčku.... více »

Diskuse k článku (1)


Koprová omáčka

Podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem. Výborná je také s novými bramborami a ztraceným nebo vařeným vajíčkem... více »

Diskuse k článku (1)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt