Diskuse: Kuřecí plátky na čínský způsob

Odpovědět

Doba vaření

12. 11. 2016 8:55:07

Dobrý den, jídlo se dnes chystám udělat akorát nevím jak dlouho se maso nakonec musí podusit a kolik toho vývaru se tam má dát. Recept super ale chtělo by to příště více informací a detaily.

Napsal:Fuldas

re

12. 11. 2016 17:57:27

Dobrý den, děkuji za zájem o tyto stránky. Co se týká úpravy jídla, tak je těžké udávat nějaké časy. Když je udáte, někdo může podle nich jídlo připálit, protože každý má jiné nádobí, jiný zdroj ohřevu, plamen, varnou desku atd. Když časy neudáte, pak zase někdo neví jak dlouho vařit. Většinou se maso opéká na pánvi několik minut a dusí se třeba 15 minut. Záleží, jak je kvalitní a za jak dlouho bude měkké. Kuřecí obvykle kratší dobu než vepřové nebo hovězí. U vepřového se nám již stalo, že bylo nutné dusit skoro hodinu :-). Množství vývaru asi takové, jako když přidáme masox, cca 2 dl nebo podle velikosti pokrmu.

Napsal:Standa

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt