Recepty » Hovězí maso

Hovězí stroganov ze zadního

Levnější varianta pokrmu zvaného hovězí stroganov ze zadního hovězího masa. Nevýhodou této varianty je delší příprava oproti klasice, kdy je použita svíčková... více »

Diskuse k článku (0)


Zadní hovězí se zeleninou a houbami

Pečené zadní hovězí se směsí zeleniny, hub a koření s bramborovým knedlíkem... více »

Diskuse k článku (0)


Roštěná s žampiony

Roštěná patří ke kvalitnímu hovězímu masu. Můžeme si ji jednoduše připravit třeba s žampiony a vajíčkem na způsob volského oka... více »

Diskuse k článku (0)


Maďarský guláš

Gulášů máme více druhů a kdo má tento typ pokrmu rád, určitě by neměl vynechat maďarský guláš, který je kromě masa připraven i ze zeleniny... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí maso s limetkovou šťávou

Zadní hovězí maso připravené v marinádě z limetkové šťávy, česneku a cibule, které dodají masu zajímavou chuť... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí na smetaně s houbami

Pečené hovězí maso na smetaně s kořením a houbami... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí na smetaně s kapary

Hovězí maso (např. roštěnky) připravené na smetaně, kapary a cibuli. Podáváme s rýží... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí plátky na slanině

Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, na každý dáme hořčicí a rozetřeme po celém kousku masa... více »

Diskuse k článku (0)


Dušená hovězí roštěná s rýží

Roštěnec je možné připravit i bez velké námahy a množství ingrediencí. Postačí cibule, sůl a pepř a i přesto je hovězí maso dobré... více »

Diskuse k článku (0)


Přírodní hovězí pečeně s cuketou

Hovězímu masu dodá potřebnou chuť vložená slanina a jako přílohu si připravíme smaženou cuketu s česnekovou příchutí... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí na česneku

Maso připravené na česneku podávané s rýží... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí na houbách

Co s houbami, které si přinesete z jedné nejoblíbenější činnosti českého národa. Což takhle zkusit hovězí maso na hříbkách. Lze však použít jakékoliv jedlé chutné houby. více »

Diskuse k článku (2)


Pikantní roštěná

Chutný pokrm v kvalitního hovězího masa... více »

Diskuse k článku (0)


Roštěná s kapary a smetanou

Do kastrolu necháme rozpustit kousek másla, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, pár bílých pepřů, bobkový list a slaninu... více »

Diskuse k článku (0)


Znojemská hovězí pečeně

Pečené hovězí maso jako znojemská. Do masa vložíme mrkev, celer, slaninu... více »

Diskuse k článku (0)


Guláš s hříbky a zelenými paprikami

Guláš můžeme dochutit nejrůznějšími způsoby. Jednou z možností je přidat do něj hříbky a zelené papriky... více »

Diskuse k článku (0)


Španělské ptáčky

Španělský ptáček je oblíbené jídlo s vynikající chutí. Správná chuť tohoto pokrmu vynikne přidáním ingrediencí, jenž jsou zabalené uvnitř masa... více »

Diskuse k článku (0)


Svíčková pečeně na smetaně

Zdálo by se, že svíčková je alchymie, ale tato je opravdu výborná a nenáročná na přípravu... více »

Diskuse k článku (0)


Hovězí na způsob zvěřiny

Hovězí maso lze připravit také jako zvěřinu... více »

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt