Recepty » Vepřové maso » Vepřové v omáčce z pyré

Vepřové v omáčce z pyré

Vepřová maso s rajčatovým pyré. Ochucené worcesterem a cibulí a podáváme s rýží se zelenou petrželovou natí.

Suroviny:
0,5 kg vepřové kýty nebo kotlety
2 lžíce oleje
8 lžic rajčatového pyré
2 lžíce kečupu
pepř
sůl
worcester
1 větší cibule
20 g másla
trochu vývaru nebo masox na podlití

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a osolíme, opepříme ho. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a restujeme maso. Po chvilce přidáme pyré a kečup. Zamícháme, podlijeme vývarem nebo masoxem a dusíme. Ke konci, když je maso měkké, přidáme nakrájenou cibuli a dusíme, dokud cibule nezměkne. Před dokončením pokapeme worcesterem a promícháme. Podáváme s rýží a ozdobíme nasekanou petrželí.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Kotlety na žampionech

» Závitky z kýty s bramborákem

» Přírodní řízky s žampiony

» Vepřové v žampionové omáčce

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt