Recepty » Vepřové maso » Panenka na grilu jako minutka

Panenka na grilu jako minutka

Kvalitní vepřové maso z panenky připravené na grilu a podávané s bramborami, zeleninou a tatarkou.

Suroviny:
vepřová panenka (množství podle porcí)
olej
grilovací koření
sójová omáčka
barevný pepř
jarní cibulka
tatarka

Postup přípravy

Smícháme si olej se sójovou omáčkou a grilovacím kořením. Maso naklepeme rukou a potřeme ho směsí. Dáme odležet do lednice. Dáme na plech s grilovací mřížkou, nameleme na vršek masa trochu barevného pepře ručním mlýnkem a grilujeme v troubě přibližně 15 minut. V polovině maso otočíme. Podáváme s pečenými bramborami, nakrájenou jarní cibulkou, kyselou okurkou a tatarkou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Vepřové medailonky s nivou

» Bramborákové věže

» Pikantní vepřové nudličky

» Kotlety se šunkou

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt