Recepty » Ryby » Treska na kari

Treska na kari

Aljašská treska s bylinkami, citronem, zeleninou a kari kořením.

Suroviny:
6 porcí tresky
1 - 2 lžičky kari
bazalka, oregano
šťáva z citronu
paprika
cibule
stroužek česneku
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy

Tresku rozmrazíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, posypeme kari kořením, opepříme a navrch dáme bylinky. Necháme odležet. Nakrájíme papriku, cibuli a česnek. Na pánvi orestujeme zeleninu. Přidáme rybu a restujeme několik minut z obou stran. Podáváme s bramborami nebo rýží.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Filé se sýrem a žampiony

» Grilovaný losos s bylinkami a česnekem

» Losos s citronem a koprem

» Candát na víně

» Treska s paprikami

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt