Recepty » Saláty » Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

Suroviny:
1 kg brambor
4 vejce
3 větší mrkve
¼ celeru
2 sterilované okurky
Na zálivku:
2 lžíce hořčice
1 lžíce oleje
1 lžíce cukru
1 lžíce octa

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme (asi 1kg). Uvaříme 4 vejce natvrdo, 3 větší mrkve a ¼ celeru také oloupeme a uvaříme. Vše nakrájíme na plátky, přidáme 2 sterilované okurky. Zalijeme zálivkou. Zálivka: 2 lžíce hořčice, 1 lžíce oleje, 1 lžíce cukru, 1 lžíce octa. Vše zahřejeme, promícháme a nalijeme na salát.

Podávat lze například s kuřetem na způsob bažanta.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Těstovinový salát

» Rajčatový salát

» Bramborový salát lehký

» Salát z červené řepy

» Okurkový salát s jogurtem

» Celerový salát

» Zelný salát

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt