Recepty » Ostatní » Španělská paella

Španělská paella

Kombinace rýže, kuřecího a rybího masa a také zeleniny.

Suroviny:
3 kuřecí plátky na kostičky
2 kostky rybího filé bez kosti na kostičky
2 červené papriky
2 rajčata
1 sáček oliv bez nálevu
4 žampiony
na špičku nože šafránu
sůl, pepř, olej
1 malá cibule nadrobno
rýže
100 g strouhaného sýra

Postup přípravy

Cibuli dáme na větší pánev na trošku olivového oleje a zpěníme. Přidáme maso, rybu a necháme zatáhnout. Dále přidáme rajčata, papriky a žampiony na kostičky a chvíli necháme vše společně dusit. Dále přidáme šafrán, osolíme, opepříme, přidáme olivy a ještě asi 5 minut dusíme. Uvaříme dva sáčky rýže dle návodu, vmícháme do směsi na pánvi a posypeme sýrem. Na 10 minut dáme prohřát do trouby a podáváme.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Pilaf - maso v rýži

» Pizza

» Plněné bramborové knedlíky

» Pečená zelenina

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt