Recepty » Drůbež » Smažená krůtí játra s cibulí

Smažená krůtí játra s cibulí

Smažená játra jsou jednoduchá na přípravu a také dobře chutnají. Připravíme si k nim cibuli, do které přidáme feferonku.

Suroviny:
0,5 kg krůtích jater
2 cibule
pepř
sůl
sójová omáčka
olej
1 malá feferonka

Postup přípravy

Játra omyjeme, rozprostřeme a posypeme pepřem. Oloupeme si cibuli a nakrájíme na kolečka. Feferonku nadrobno nasekáme. Na pánvi necháme rozehřát olej a játra osmažíme z obou stran, celkem přibližně 15 minut. Když jsou hotová, vyjmeme je a položíme stranou do tepla, aby nevychladly. Dáme do pánve cibuli a necháme chvíli smažit, přidáme k ní feferonku. Na ochucení pokapeme trochu sójovou omáčkou. Cibule se nesmí spálit a zčernat. Musí být stále světlá. Játra dáme na talíř, osolíme, podáváme s pečenými bramborami, navrch poklademe kolečka osmažené cibule. Můžeme si k tomu přidat také tatarku.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Pečená krůta

» Krůtí závitky s bazalkou

» Vánoční krůta s mandlovou nádivkou

» Krůtí stehna pečená s žampiony

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt