Recepty » Ryby » Rybí filé s česnekem

Rybí filé s česnekem

Ryba potřená směsí z koření a česneku a podávaná s bramborami.

Suroviny:
1 balení rybího filé bez kostí
1 rajče
3 stroužky česneku
olej
sůl
pepř
sladká paprika
trochu šťávy z citronu
petrželka
máslo

Postup přípravy

Rybu necháme rozmrznout. Utřeme česnek, ke kterému přidáme sůl, pepř a papriku. Touto směsí potřeme kousky filé. Rozpálíme olej na pánvi s nepřilnavým povrchem a zprudka opečeme kousky filé. Poté je podlijeme vodou, přidáme kousek másla a dusíme přibližně 10 minut, až bude filé měkké. Dáme na talíř, navrch položíme plátek rajčete, pokapeme citronovou šťávou. Podáváme s pečenými nebo vařenými bramborami. Vše posypeme zelenou petrželkou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Rybí filé s rajčaty a mozzarellou

» Obalovaná ryba v parmezánu

» Pstruh na bylinkách s houbami

» Marinovaný losos

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt