Recepty » Hovězí maso » Přírodní hovězí pečeně s cuketou

Přírodní hovězí pečeně s cuketou

Hovězímu masu dodá potřebnou chuť vložená slanina a jako přílohu si připravíme smaženou cuketu s česnekovou příchutí.

Suroviny:
1 kg hovězí kýty
1 cibule
2 stroužky česneku
50 g slaniny
sůl, pepř
cuketa

Postup přípravy

Maso očistíme, protáhneme slaninou, osolíme, opepříme a na sádle nebo oleji osmažíme cibuli a maso ze všech stran. Podlijeme vodou a pečeme v horké troubě při 200°C doměkka cca 1,5 hodiny, případně i více. Hotové maso nakrájíme na plátky. Podáváme s vařenými bramborami a smaženou cuketou.

Cuketu nakrájíme na 1 cm plátky, osolíme, opepříme, pomažeme utřeným česnekem, necháme chvíli působit a poté osmažíme na oleji.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Svíčková pečeně na smetaně

» Španělské ptáčky

» Znojemská hovězí pečeně

» Tvarohovo jogurtový dezert s banánem

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt