Recepty » Vepřové maso » Plněný bramborák

Plněný bramborák

Bramboráky plněné vepřovým a kuřecím masem.

Suroviny:
30 dkg vepřové kýty
30 dkg kuřecího masa
1 plechovku žampionů (můžou být i čerstvé)
1 velkou cibuli
1 pórek
4 lžíce oleje

Postup přípravy

Na oleji necháme zpěnit cibuli, potom pórek, asi po 1 minutě přidáme maso osolené a opepřené. Přidáme žampiony, kari koření, worcesterskou omáčku a sojovou omáčku. Vše mícháme a restujeme. Potome přikryjeme pokličkou a dusíme do změknutí. Směsí, která má mít tužší konzistenci plníme bramboráky.

Bramboráky

60 dkg strouhaných brambor-ochucených solí, utřeným česnekem, pepřem, kmínem, majoránkou a doplněných podle potřeby vejci a mlékem, hladkou moukou a strouhankou.

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt