Recepty » Ryby » Pikantní filé s hořčicí

Pikantní filé s hořčicí

Filé z aljašské tresky obalené ve směsi z hořčice. Jako příloha brambory.

Suroviny:
1 balení filé z tresky
1 lžička oleje
pepř
1 lžíce hořčice
hladká mouka
citronová šťáva
sůl
olej na smažení

Postup přípravy

Připravíme si směs z hořčice, oleje, pepře a zakápneme citronovou šťávou. Filé osolíme a zaprášíme moukou. Potom kusy filé potřeme připravenou směsí a povrch ještě lehce zaprášíme moukou. Rozpálíme olej na pánvi a kusy filé na něm opečeme. Jako přílohu podáváme brambory.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Treska s paprikami

» Treska na kari

» Filé s paprikou a olivami

» Filé na póru

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt