Recepty » Ryby » Obalovaná ryba v parmezánu

Obalovaná ryba v parmezánu

Kdo má rád ryby, měl by ji zkusit také obalenou v sýru parmezánu s kořením a česnekem.

Suroviny:
Balení rybího filé
cca třetina šálku parmezánu
1 stroužek česneku
sůl
provensálské koření
1 vejce

Postup přípravy

Rybu necháme rozmrazit. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Smícháme sýr, česnek se solí a provensálské koření. Vejce rozšleháme v talíři. Nejprve filé dáme do talíře s vejcem a poté ho obalíme v sýru s česnekem a kořením. Na pánev dáme olej a necháme rozpálit. Obalené kousky filé osmažíme z obou stran dorůžova. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Filety z lososa s pórkem

» Rybí filé s worcesterem

» Pstruh pečený s česnekem a bylinkami

» Rybí filé s rajčaty a mozzarellou

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt