Recepty » Drůbež » Nadívaný krocan

Nadívaný krocan

Suroviny:
1 krocan
1 krůtí játra
máslo
3 – 4 vejce
špek nebo slanina
špetka muškátového oříšku
sekaná petržel
4 housky
sůl

Postup přípravy

Utřeme 10 dkg másla přidáme jemně uškrábaná játra, 3 – 4 vejce, špetku strouhaného mušk. ořechu, trochu sekané petržele, 4 namočené housky, podle chuti přisolíme a dobře nádivku promícháme. Vole krocana tím naplníme a pak zavážeme nití. Prsa krocana protáhneme špekem, slaninou. Vložíme na pekáč 2-3 lžíce másla a krocana s prsy dolů pečeme pod poklicí asi 1 a ½ hodiny do měkka.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Pikantní krůtí játra

» Husí prsa s hlávkovým zelím

» Kuřecí plátek v bramborovém těstě

» Řízek

» Pečená kachna

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt