Recepty » Vepřové maso » Masové kostky na karí

Masové kostky na karí

Suroviny:
1 kg vepř. plecka (může být i hovězí)
1 cibule
lžička kari, sůl, pepř
1 lžička chilli omáčky

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky asi 3 cm, orestujeme na oleji a cibuli, zasypeme kari kořením, osolíme, opepříme, a přidáme chilly koření. Zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Zahustíme trochou jíšky. Podáváme s rýží.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Koprová omáčka

» Marinovaný jelení hřbet

» Kotlety na olivách

» Rajská omáčka

» Obložené kotlety

» Segedínský guláš

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt