Recepty » Hovězí maso » Marinované hovězí s worcesterem

Marinované hovězí s worcesterem

Hovězí maso v marinádě z worcesteru, sójové omáčky a zeleniny. Jako přílohu podáváme rýži.

Suroviny:
700 g libového hovězího masa
2 lžíce bílého vína
zázvor
4 lžíce sójové omáčky
2 stroužky česneku
1 cibule
2 lžičky cukru
2 lžíce worcesteru

Postup přípravy

Marinádu připravíme z prolisovaného česneku, na drobno nakrájené cibule, sojové omáčky, worcesteru, cukru. Smícháme se zázvorem, vínem. Plátky masa potřeme marinádou a necháme marinovat několik hodin. Maso opečeme na oleji na pánvi, potom podlijeme vývarem a necháme dusit přikryté do změknutí. Podáváme s rýží.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Maďarský guláš

» Roštěná s žampiony

» Zadní hovězí se zeleninou a houbami

» Hovězí stroganov ze zadního

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt