Recepty » Kuřecí maso » Kuřecí s tortillou

Kuřecí s tortillou

Kuřecí maso na mexický způsob s kořením chilli, bylinkami a zeleninou. Podáváme s tortillou.

Suroviny:
1 limetka
500 – 700 g kuřecí prsa
½ lžíce oregana
4 tortilly
pepř
chilli koření nebo feferonku
sůl
1 červená cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
tymián
petržel
4 stroužky česneku

Postup přípravy

Marinádu připravíme ze šťávy z limetky, oregana, tymiánu, česneku, chilli koření. Maso nakrájíme na nudličky a osolíme a opepříme. Potřeme maso marinádou a necháme asi hodinu odležet. Papriky nakrájíme na proužky a cibuli na kolečka. Připravíme si pánev, na které opečeme na oleji maso s paprikami a cibulí. Když je maso měkké, nahřejeme tortilly a směs do nich vložíme. Ozdobíme petrželí. Jako přílohu můžeme přidat i rajčatovou salsu.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Kuře na česneku

» Závitky se schwarzwaldskou šunkou

» Kuřecí maso cacciatore

» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami

» Špízy kuřecí s cuketou

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt