Recepty » Kuřecí maso » Kuřecí na hořčici s fazolkami

Kuřecí na hořčici s fazolkami

Směs z kuřecích prsních řízků s francouzskou hořčicí, fazolkami a žampiony.

Suroviny:
500 g kuřecích prsních řízků
2 lžíce francouzské hořčice
1 vejce
2 lžičky solamylu
150 g zelených fazolek
100 g žampionů
olej
pepř
sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky. Obalíme ve směsi z vejce, solamylu a hořčice. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme maso ze všech stran. Do druhé pánve si dáme malé množství oleje, přidáme žampiony, krátce osmahneme, přidáme fazolky, chvíli mícháme a potom necháme podusit, aby bylo vše měkké. Nakonec přisypeme tuto směs k masu, osolíme a opepříme podle chuti a necháme krátce prohřát. Podáváme v opečenými nebo vařenými bramborami.

Diskuse k článku (1)


Související obsah

» Kuřecí maso cacciatore

» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami

» Kuřecí s limetkou

» Řecké kuře

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt