Recepty » Kuřecí maso » Kuřecí maso na hořčici

Kuřecí maso na hořčici

Kuřecí maso pečené na hořčici s cibulí a česnekem. Podáváme s rýží.

Suroviny:
balení kuřecích řízku 600 g
3 cibule
3 lžíce oleje
3 lžíce kremžské hořčice
vývar
6 stroužků česneku
6 lžic plnotučné hořčice
sůl

Postup přípravy

Maso očistíme a osolíme. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky. V hrnku si rozmícháme hořčici s olejem. Připravíme si zapékací mísu. Nejprve dáme na dno plátky cibule. Na ni položíme maso, česnek, potřeme směsí z hořčice, přidáme vývar, aby bylo maso zčásti ve směsi, přikryjeme poklici a pečeme v rozpálené troubě. Přikryté pečeme asi 40 minut a 15 minut odkryté. Když je maso měkké, rozmixujeme zeleninu ve šťávě dohladka. Podáváme s rýží posypanou petrželkou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Kuřecí španělský ptáček

» Kuřecí maso s mandlemi

» Grilovaná kuřecí prsa

» Pečená kuřecí prsa s bylinkami

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt