Recepty » Vepřové maso » Krkovice s česnekem a bylinkami

Krkovice s česnekem a bylinkami

Vepřová krkovice s česnekem, libečkem, tymiánem, oreganem a dalšími bylinkami a podávaná s bramborami.

Suroviny:
vepřová krkovice 3 plátky
libeček
tymián
oregano
rozmarýn větvička
petrželka zelená nať
bazalka (množství bylinek přiměřeně k masu, několik lístků nebo snítek od každé)
3 stroužky česneku
sůl, pepř
olej
půl lžíce worcesteru

Postup přípravy

Nejprve si připravíme maso. Očistíme ho, naklepeme, po krajích nařízneme, osolíme a opepříme. Oloupeme a prolisujeme česnek, bylinky omyjeme a nasekáme nadrobno. V misce promícháme česnek, bylinky, olej a worcester a poté natřeme směsí maso. Dáme do chladna a necháme minimálně několik hodin proležet. Na pánvi necháme rozehřát olej nebo tuk a zprudka pečeme z obou stran. Podáváme s opečenými bramborami, např. s česnekem.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Závitky s asijskými nudlemi

» Čertovský špíz

» Kotlety na zelenině s bramboráčky

» Panenka na grilu jako minutka

» Kotlety na česneku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt