Recepty » Vepřové maso » Kotlety po uhersku

Kotlety po uhersku

Vepřové maso z kotlet se zelenou paprikou, mletou červenou paprikou a rajčatovým protlakem. Podáváme s opečenými bramborami.

Suroviny:
4 kotlety
olej
1 větší zelená paprika
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžičku mleté papriky
sůl
pepř

Postup přípravy

Papriku nakrájíme nadrobno. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme po okrajích. Necháme chvilku odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a opékáme kotlety po obou stranách. Potom přidáme mletou papriku, rajský protlak a nakrájenou zelenou papriku. Podlijeme 2 dl vody nebo vývaru a necháme dusit. Když je maso měkké, dáme na talíře a podáváme s opečenými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Burgundská pečeně

» Kotlety po italsku

» Kotlety s rozmarýnem

» Kotlety v ostré omáčce

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt