Recepty » Vepřové maso » Kotlety po italsku

Kotlety po italsku

Vepřové maso na italský způsob se zeleninou, česnekem, žampiony a oreganem. Jako přílohu zvolíme opečené brambory.

Suroviny:
4 kotlety
sůl
pepř
konzerva sekaných rajčat
1 zelená paprika
2 lžičky worcesteru
2 – 3 lžíce protlaku
2 stroužky česneku
60 g žampionů
30 g másla
1 lžička oregana

Postup přípravy

Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme a posypeme oreganem. Na másle osmahneme nakrájené žampiony s utřeným česnekem. Papriku nakrájíme na nudličky. Kotlety osmahneme na oleji, přisypeme rajčata, přidáme protlak, papriku a necháme dusit do změknutí masa. Potom přidáme připravené žampiony, ochutíme worcesterem a podáváme s opečenými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Panenka na grilu jako minutka

» Kotlety na česneku

» Kotlety na hořčici

» Kotlety po myslivecku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt