Recepty » Drůbež » Játra na víně

Játra na víně

Na rychlo připravená játra na víně a cibuli. Jako příloha hranolky s tatarkou.

Suroviny:
1 balení krůtích jater
2 cibule
4 lžíce červeného vína
sůl
pepř
olej

Postup přípravy

Játra nakrájíme na hranolky nebo kostky a opepříme je. Cibuli nakrájíme na plátky. Nejprve na pánvi osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli. Dáme stranou. Poté osmažíme játra, přidáme k nim zpět cibuli a podlijeme vínem. Chvíli dusíme, osolíme a podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Játra na zelenině

» Guláš z jater a paprik

» Krůtí stehna na bylinkách

» Játra na bylinkách

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt