Recepty » Moučníky » Jahodový koláč

Jahodový koláč

Suroviny:
4 vejce
kolik váží 4 vejce cukru krupice
kolik váží 4 vejce hrubé nebo polohrubé mouky
1 vanilkový krém Dr.Oetker v prášku
jahody
2 sáčky jahodového žele v prášku

Postup přípravy

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mouku, sníh z bílků dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme při 200°C dorůžova (asi 10 minut). Piškot necháme vychladnout. Vanilkový krém ušleháme podle návodu, natřeme na korpus, hustě poklademe jahodami. Dle návodu na sáčku uvaříme želé a naneseme na jahody. Necháme dobře vychladnout a výsledek je skvělý.

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt