Recepty » Ryby » Filé na póru

Filé na póru

Rybí filé připravené na pórku. Ochutíme kari kořením a vínem. Podáváme s rýží nebo bramborami.

Suroviny:
4 porce filé
kari koření
olej
400 g póru
1 cibule
1 dl bílého vína
masox
sůl
pepř
petržel nebo pažitka

Postup přípravy

Filé osolíme, opepříme a posypeme kari kořením. Dáme odležet do chladu na několik hodin. Cibuli nakrájíme na kostičky a pórek na plátky. Na oleji necháme zesklovatět, přidáme filé a necháme opéct, podlijeme vínem a vývarem a necháme 10 minut podusit. Podáváme s rýží nebo s bramborami a posypeme petrželí nebo pažitkou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Losos s citronem a koprem

» Treska s paprikami

» Pikantní filé

» Filé s paprikou a olivami

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt