Recepty » Ryby » Filé na hořčici a kyselých okurkách

Filé na hořčici a kyselých okurkách

Rybí filé připravené na hořčici, sladkokyselých okurkách a další zelenině. Jako příloha brambory.

Suroviny:
4 ks rybího filé
sůl
pepř
olej
lžíce hořčice
2 malé sladkokyselé okurky
1 stroužek česneku
1 malá cibule
trochu hladké mouky
1 paprika
petržel

Postup přípravy

Cibuli a papriku nakrájíme nadrobno. Česnek nasekáme. Okurky nakrájíme na menší kostičky a odsajeme vodu. Filé nejprve osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Necháme odležet. Potom filé obalíme v mouce a opečeme na oleji na pánvi. Přidáme cibuli, česnek, okurky, papriku, hořčici a podlijeme trochou vody. Necháme dusit do změknutí. Dáme na talíř a podáváme s bramborami, které posypeme čerstvou petrželovou natí.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Losos s citronem a koprem

» Treska na kari

» Pikantní filé

» Filé s paprikou a olivami

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt