Recepty » Ryby » Filé dušené v zelenině

Filé dušené v zelenině

Rybí filé dušené na rajčatech, paprikách a cibuli a zalité smetanou.

Suroviny:
4 porce rybího filé
1 plechovka italských rajčat loupaných
4 zelené papriky
1 cibule
1 sklenka dl sladké smetany
mletá paprika
sůl, olej

Postup přípravy

Rajčata necháme odkapat od nálevu a nakrájíme nadrobno. Papriky a cibuli nakrájíme na nudličky. Připravenou zeleninu restujeme na oleji. Rybu jsme nechali rozmrazit a potom ji osušíme. Také ji samostatně restujeme na oleji. Když máme obě části připravené, vložíme kousky filé k zelenině a společně je podusíme. Nezapomeneme osolit a podlít trochu vodou nebo můžeme přidat trochu rajčatové šťávy z použitých rajčat. Asi po deseti minutách přidáme smetanu a mletou červenou papriku a necháme ještě malou chvilku dusit. Jako přílohu můžeme použít pečené brambory a vše posypeme čerstvou pažitkou.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Pstruh na másle

» Obalované rybí filé

» Mořská treska s křenem

» Filety z lososa s pórkem

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt