Recepty » Přílohy » Dušený špenát

Dušený špenát

Dušený špenát si obvykle připravujeme jako přílohu k masu. Dochutit ho lze česnekem, cibulí a vajíčkem.

Suroviny:
1 balení mraženého špenátu
1 cibule
2 stroužky česneku
2 vajíčka
sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Špenát vyndáme z mrazáku, necháme trochu povolit. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme špenát a chvilku podusíme. Dále přidáme lžíci strouhanky na zahuštění, osolíme, opepříme, přidáme dvě vajíčka a necháme ztuhnout. Nakonec přidáme 2 prolisované stroužky česneku. Promícháme a podáváme. Lze udělat i přílohu z čerstvého špenátu.

Diskuse k článku (1)


Související obsah

» Grilované brambory

» Bramboráčky jako příloha

» Cuketové zelí

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt