Recepty » Ostatní » Dušený králičí hřbet

Dušený králičí hřbet

Kousky z králičího masa dušené na zelenině, konkrétně na mrkvi, cibuli a česneku. Podáváme s bramborami a špenátem...

Suroviny:
2 vykostěné králičí hřbety
1 cibule
3 stroužky česneku
4 mrkve
sůl, pepř, olej
1 mražený špenát

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kousky. Na pánvi orestujeme nakrájenou cibuli, česnek a přidáme maso. Opékáme společně s cibulí a česnekem. Po chvíli podlijeme trochu vodou, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Před dokončením přidáme na klínky nakrájenou mrkev a dusíme ještě 10 minut. Nakonec poprášíme 1 lžičkou hladké mouky na zahuštění. Podáváme s vařenými bramborami a dušeným špenátem.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Pečený králík

» Telecí kýta na česneku

» Paella s vepřovým podle mě

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt