Recepty » Vepřové maso » Cikánský guláš

Cikánský guláš

Vepřové maso na rajčatech a sladké paprice jako cikánský guláš. Podáváme s těstovinami.

Suroviny:
600 g vepřového masa plecko
3 lžíce sádla
1 konzerva sekaných rajčat
kmín
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
sůl
1 lžička mleté sladké papriky
sůl

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na kostičky. Do hrnce dáme dvě lžíce sádla a zpěníme na něm polovinu nakrájené cibule. Přidáme nakrájené maso, osolíme, posypeme paprikou a posypeme trochu kmínem. Necháme krátce opékat a poté podlijeme a dusíme do změknutí masa. Podle potřeby stále podléváme. Potom necháme vypéct šťávu, zaprášíme trochu moukou a přidáme rajčata. Necháme prohřát a případně ještě podle chuti dosolíme. Mezitím si druhou polovinu cibule osmahneme na lžíci sádla a přidáme do guláše. Promícháme a podáváme s těstovinami, rýží nebo bramborami.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Přírodní řízky s žampiony

» Vepřové v žampionové omáčce

» Zbojnický vepřový guláš

» Kotlety na smetaně jako zvěřina

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt