Recepty » Vepřové maso » Burgundská pečeně

Burgundská pečeně

Vepřové maso na burgundský způsob. Jako příloha rýže.

Suroviny:
4 kotlety
20 g brusinek
0,2 dl burgundského nebo případně jiného červeného vína
sůl
1 lžíce rajčatového protlaku
citronová šťáva
trochu cukru
olej
vývar nebo vodu na podlití

Postup přípravy

Na malém množství oleje opečeme kotlety, přidáme brusinky, protlak, víno, podlijeme a necháme péct v troubě. Když je maso měkké, ochutíme trochou citronové šťávy, špetkou cukru. Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo s rýží.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Panenka na grilu jako minutka

» Kotlety na česneku

» Kotlety na hořčici

» Kotlety po myslivecku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2018 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt