Recepty » Přílohy » Bramboráčky jako příloha

Bramboráčky jako příloha

Malé bramboráčky se připravují většinou jako příloha k nejrůznějším masům, ale lze je jíst i samostatně.

Suroviny:
5 větších brambor
3 vajíčka
5 lžic polohrubé mouky
4 větší stroužky česneku
1 malá cibule
sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, vymačkáme vodu, přidáme mouku, vajíčka, prolisovaný česnek, na jemno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a majoránku. Vše promícháme a na lívanečníku uděláme malé bramboráčky. Dle použitého nádobí lze bramboráky smažit na různém množství tuku či bez něj.

Diskuse k článku (0)


Související obsah

» Plněný bramborák

» Chlupaté knedlíky

» Směs na topinky

» Rýže s žampiony

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt